Bert - Paolo, en jubelidiot!

  • Publicerades den 19 dagar sedan

    Berts VärldBerts Värld

    Varaktighet: 48:06

    Ja drevet är enormt mot Paolo, samtidigt som man inte ens går ut med bild för tex Wilmas mördare osv osv, det är skillnad på folk och folk!

soinhu foitu
soinhu foitu

kOBOLT HETER METALLEN DOM LETAR I GRUVGÅNGARNA

2 dagar sedan
frida Andersson
frida Andersson

Bert! Jag brukar inte ens kommentera typ en gång på en kanal. Men nu blir det min tredje på just ditt å detta. Jag vet vad du pratar om med det här om corona. 50% av dom smittade var från afrika. Men sen har det ju med information å allt.

3 dagar sedan
frida Andersson
frida Andersson

Men bert! 😊 tyckte du inte att andreas karlsson skulle gått vidare lite längre?

3 dagar sedan
frida Andersson
frida Andersson

Men jag som dej älskade john lundvik! ❤

3 dagar sedan
frida Andersson
frida Andersson

Coop i stan i luleå har fortfarande kvar paolod produkter!. Jag håller med dej Bert, om att jävla mördare ska hängas ur med bild å allt! Sen pedofiler också!

3 dagar sedan
soinhu foitu
soinhu foitu

Om Bert aldrig har köpt sex, skjut mig i huvudet

2 dagar sedan
msk64
msk64

Paulo är en psykopat som förtjänar att hängas ut. Han har gjort så mycket skit innan, glöm inte det.

5 dagar sedan
Eva Jonsson
Eva Jonsson

Snacka om att sitta och snacka och lägga tid på att tro att dina ord är lag? Dö bli politiker igen om du är så bra.. Du som vet allt!

5 dagar sedan
Eva Jonsson
Eva Jonsson

Undrar var det är dubbelmoral ! sa han som tigger swish pengar!

5 dagar sedan
Fleskis
Fleskis

Men vem bryyr sig om han dippeli doppat en annan å jag fattar inte hur folk kan säga att absolut ingen vill vara prostituerad och till och med sjunka till en sån nivå att kalla paolo för våldtäktsman? Sen att den prostituerade var tvingad till det av "ekonomiska skäl" och därmed påstås det våldtäkt av folket och förstöra paolos liv som i en häxjakt? Det är precis som att den prostituerade är en kille som blir frisläppt från att råna en bank bara för att det var av "ekonomiska skäl" sen bli insvept i en offerkofta för att han var tvungen att göra det för att han skaffat familj. Alla prostituerade är inte tvingade till det och har faktiskt val men väljer bort korvmojjen till något mer lukrativt, skillnaden är bara att det är en kvinna som reklamerar och säljer sig själv utan nån pimp och tjänar pengar frivilligt och det är lagligt. Finns många som inte vill gå till sitt jobb men samtidigt vill man ha jobb istället för att bara leva på bidrag så är det för dom flesta sen är inte alla människor likadana vissa skulle kunna tänka sig att knulla och få betalt för det. Människor e olika alla kvinnor är inte offer punkt slut. Hur hade det sett ut om en kvinna hade betalat en manlig strippa extra för att ha sex, är hon då i samma status som en våldtäktsman? Är det synd om den manliga strippan? Men det här samhället där man måste förklara på dagis nivå för att det ska gå fram men då blir det mansplaining förstås så bäst att bara hålla mun och låta feministerna regera på facebook å insta med nya mikro kränkningar som manspreading och plagera sune för manssvin och att kvinnor ska kunna fjärta med samma accepstans som mannen medans det pågår traditionell könsstympning på omkring 3.9 miljoner flickor per år men deet går inte att posta om för det är från U länder och dom har kultur som sverige inte har. Inte för att jag vill ändra på det men det finns ett gammalt ordspråk som ganska klart beskriver rangordningen "kvinnor å barn först" sen husdjuret, men såklart finns det många män som är idioter men som sagt det finns alla sorter men 90% av feminister är sexister eftersom dom vädjar för ett kön konstant. Sen att paolo gjorde en idiotisk grejj det är ju solklart men det finns värre saker att prata om... budskapet står då kvar han är då ingen våldtäktsman... om hon inte åt en punchpralin före förstås för då kan hon ändra sig i efterhand och säga att hon var för full som feministerna vill få igenom. Vågar knappt tänka på hur många hämndlystna kvinnor i sverige som skulle utnyttja det. HEJA SVE-RI-GE!

6 dagar sedan
T M
T M

Kan du försvara dina privatägda Ensamkommande bostäder istället och hur i mycket misär som lever i ? Och du drar pengar från? :)

8 dagar sedan
Rosemary Stranded
Rosemary Stranded

Bert...var är galosherna...hahahaha...

9 dagar sedan
Kitty
Kitty

Äckligt när folk skyddar Paolo. Måste kännas konstigt att behöva betala någon för att dom ska vilja va med en 🤢

9 dagar sedan
Therese Norrby
Therese Norrby

Tack för den här kanalen. 👊

9 dagar sedan
Samuel Wahlberg
Samuel Wahlberg

Det blir som det blir när frugan alltför ofta har ”huvudvärk”

9 dagar sedan
Pär Högbom
Pär Högbom

Enda felet som paolo gjort är väl att han funnit sig till rätta i svenska samhället o tagit seden dit han kom även om han bakar nån pizza ibland. Hade de varit nån annat utlänning hade vi aldrig fått veta ett smack.

9 dagar sedan
Abcz Tjenare
Abcz Tjenare

Sexköp uppfattas som våldtäkt av tjejerna

10 dagar sedan
Kjell Lindgren
Kjell Lindgren

Bra, jobbat Bert du har alldeles rätt.

10 dagar sedan
RundFyrkant
RundFyrkant

Heja Johnny Rotten!

10 dagar sedan
Ztertis
Ztertis

Om Bert aldrig har köpt sex, skjut mig i huvudet

11 dagar sedan
Jonas Pettersson
Jonas Pettersson

De e' föör hjäävlight... 😂

11 dagar sedan
Freddie The Greaser
Freddie The Greaser

Sanna ord från en klok man

11 dagar sedan
Pål Andersen
Pål Andersen

Sløve greier...

11 dagar sedan
Marco Insalaco
Marco Insalaco

Saken är också den att han valde själv att köpa sex. Då får han fan också stå sitt kast! Glappkäften Bert är ingen jag ger särskilt mycket trovärdighet.

12 dagar sedan
Allan Brallan
Allan Brallan

Svensken är världskänd för dubbelmoral. Du talar klokt Bert. Tänk om man bara kunde fly från detta idiotland.

12 dagar sedan
aintdatsomethin
aintdatsomethin

Jubelidiot? Dina tittare är mest SD-folk och de lyssnar på en asylbaron som tjänat miljarder på invandring. Vad ska vi kalla dina tittare?

12 dagar sedan
söder bröder
söder bröder

Varför anställer inte Bert Karlsson Paolo och gör honom ansvarig för nåt av sina företag eller produkter?Bert Karlsson har ju tjänat hundratals miljoner på Sveriges invandring!

12 dagar sedan
Puffy McDuck
Puffy McDuck

Snacka skit!!! Precis som du inte köpt en Hora någon gång!!! Sitt inte och lek att du är felfri, bara för Paolo blev tagen för att ha sex!!! Vem fan är du att snacka ner på Paolo Roberto, han har fan gjort mycket mer än vad du gjort under ditt liv!!!

12 dagar sedan
Undead Meat
Undead Meat

Vad Bert tycker om folk är oväsentligt. Då han själv är en idiot och även Sveriges värsta hycklare. Bert vänder kappan efter vinden så fort han kan tjäna pengar.

12 dagar sedan
Herr bananhjärna Smith
Herr bananhjärna Smith

Varför ska vi swisha pengar på den här skiten. Burt kan väl sponsra dig = HAN HAR RÅD!!!

12 dagar sedan
Equestria Electric Symphony Orchestra
Equestria Electric Symphony Orchestra

Paolo har byggts upp av dessa människor, nu offras han av dem i post-progressiv anda, trots att han erkänt brott med all ånger hans hjärta kan häva. Kan vi alla se gammelmedia för var dom är nu? - En ohelig blandning av myndighetsaktivism, statusupplyfta experter och listiga politiker?

12 dagar sedan
Patrik Markebro
Patrik Markebro

Just det, hur mycket pratas det om de där 2 poliserna som man tog för sexköp någon dag efter tillslaget med Paolo Roberto? Flickan som dog som myndigheterna missat totalt att hantera på ett korrekt sätt, men man krigar mot personer som sköter sig, men när orosanmälningar med goda grunder kommer in så är det synd om barnet om det tas från mamma, trots att mamma ligger stenad flera gånger i veckan, trots stora problem med ekonomin, barnet har blåmärken, oförklarliga sådana, större syskon som dras in i missbruk av ännu äldre syskon, men de mammorna o papporna får ha barnen kvar, men stackare som försöker göra allt för sina barn ska socialen bråka med. Har ett tragiskt exempel. Har aldrig sett ett blåmärke på det barnet, men grunderna som ligger bakom är så dåliga så det inte är sant. Men som sagt när socialen sätter prestige före rätt så är det omöjligt att kriga med lagen mot dem fast man har rätt. Har en bekant som till och med vunnit i alla instanser men där barnen fortsatt varit omhändertagna. Problemet var han exfru, men han blev drabbad. Sinnessjukt av den kommunens socialtjänst, samma kommun med en annan hamnade i en radiogranskning där man skyller på varandra för att personen tig sitt liv. Samma kommuner har haft enorma mängder IVO-anmälningar med tanke på sin storlek, det var uppmärksammat i media och omflyttningar gjordes, nu verkar samma personer vara tillbaka i samma positioner. Samma person som bråkar med en skötsam person kan lägga ut bilder på FB där hen har vinprovning, där barnen är med på bilderna. Enligt mig tjänstefel så det skriker om det. 1 Helt ok med vinprovning. 2 oavsett alkoholhalt, fel med bilder där barnen är med 3 som socialtjänsteman så begås ett stort fel om man lägger upp sådant material på FB, vila signaler sänder hen ut, samtidigt som hen skall tala emot den vanliga svensson som gör det samma? FAIL TOTALT!!! ....

12 dagar sedan
Patrik Markebro
Patrik Markebro

Vad gäller Paolo Roberto så ja det är tragiskt att han hamnat där han är. Linda Snäcker hur tänker hon? Hon blir alltså hellre våldtagen och låter förrövaren få böter men vill se den som betalar för sex sitta i fängelse i 6år. Skumt tänkt. Ni pratar om religion, jag försöker sätta mig in allt mer i vissa frågor, och tyvärr så förlorar flera av dem i sin egen religion. Det är Haram att äta griskött, men samma personer röker tobak eller till och med Marijuana, de gör andra saker som är dåligt för den egna kroppen. Man skall inte äta/förtära blod, men allt kött innehåller blod även halalkött. Känner folk som kommit hit som sköter sig men får inte uppehållstillstånd, samtidigt som de har bekanta med identiska ursprungsförhållande som får stanna. Mina bekanta arbetar för att de har fått arbetstillstånd, men de andra som de känner skiter i det för de har inte fått uppehållstillstånd, men de har arbetstillstånd. Vem ska ut egentligen? Nya Zeeland kommer inte utrota Corona, smittan finns kvar. Vissa andra länder mörkar fakta och det kommer sakta fram nu. Italien verkar nu få kasta in minst 19.000 fler döda på grund av Corona. Jag kommer gärna o pratar i kanalen trots Corona, vi måste ju inte kramas precis.

12 dagar sedan
Josef Takhikhani
Josef Takhikhani

Bert du är så fin .du ska leva 200 år vi behöver såna sändutrustning .när du förklarar då ser man hör klokt du är o ärligt o vågar säga 💋👍👍👍

12 dagar sedan
Patrik Markebro
Patrik Markebro

Vad gäller masstesterna, undrar jag vad har Danmark och Norge för nytta av dem? Test oc du är frisk, sedan då? Test du är sjuk, ok karantän. Men hur kontrollerar de att så verkligen sker, nej det gör de inte faktiskt, Danmark och Norge har gjort av med testmaterial, så om smittan ökar så kommer de nu inte klara av att testa de mest behövande grupperna, som sjukvårdspersonal fullt ut. Testerna de har använt har varit delvis osäkra, de har valt att köra med metoder som Sverige valt bort på grund av osäkerheten på de testerna. Nu har Göteborg en ny utrustning som ska klara 1000 tester i timmen, om bara testmaterialet finns tillgängligt så är det bra. annars hjälper ju inte att man försöker material måste finnas och jag anser att det måste vara tillförlitligt.

12 dagar sedan
Patrik Markebro
Patrik Markebro

Håller bara med dig Bert! Fint om det med bilbatterier, andra produkter och så vidare. Jag har sagt det där om batterierna i flera år, försökt få ut det. Inte ens folk närmast mig inte ens inom familjen har man riktigt trott på mig. Kommer elbiltstillverkarna kunna tvätta bort den där smutsstämpeln? Hoppas verkligen att de får svårt med det, men om de nu ska säkra upp produktionen så kommer kostnaderna, och som du säger Bert, kommer folk vara villiga att betala merpriset för en sådan bil? Plötsligt kommer en elbil med rätt brytningsteknik av mineralerna kosta 100-200kkr mer än idag. Plastpåsarna ja de är ju utmärkta som soppåse väl hemma, inte en enda av mina påsar har hamnat i naturen av mig personligen. Vad hjälper det om min billiga soppåse som är förstärkt, fortfarande skickas vidare för sortering i Kina? Jo det förekommer, och om den påsen hamnar i havet istället för matbutikens kasse, vad är skillnaden? Ja just det! Men då köper jag förstärkta sopåsar i fortsättningen, kör med pressenningpåse som sprider plastpartiklar mer än en vanlig plastpåse gör, flergångspåsarna fäller enormt mycket mer partiklar än en vanlig butikspåsen gör. Dessutom är ju våra butikspåsar/matkassar till 99% återvunnet material, och vid förbränning bara bildar vatten.!!! Vad är era problem som sitter i som exempelvis miljöpartiet? Ni missar ju hela poängen, eller är de så illa att ni bara är maktsugna.? Jaja Bert, hör av dig tycker jag.

12 dagar sedan
Egoane Alteréz
Egoane Alteréz

Paulo Roberto hängde ju ut sig själv!

12 dagar sedan
Zeetox
Zeetox

https://youtu.be/mF0TqLPL7eM

12 dagar sedan
Viktor Isacsson
Viktor Isacsson

Helt rätt Bert

12 dagar sedan
JAN PIHLSTRÖM
JAN PIHLSTRÖM

Hej kan ni texta det är svårt med bommdialekten

12 dagar sedan
Oden Thor
Oden Thor

Jag väger 100kg!!?

12 dagar sedan
Oden Thor
Oden Thor

Hur mycket väger du,Bert?????

12 dagar sedan
Oden Thor
Oden Thor

Mera brylkrämen!

12 dagar sedan
Oden Thor
Oden Thor

Zara håll,tyst!!

12 dagar sedan
Oden Thor
Oden Thor

Har ni hört.,en dam som blir kåt på en Karl,kommer aldrig på media,även om är kändis!!! Heja Roberto!!!!!!

12 dagar sedan
Oden Thor
Oden Thor

Inget fel på Roberto,men tjejmaffian i Sverige, har börjat bli en moralmaffia!!!

12 dagar sedan
TL
TL

Hur fasen hamnade jag här? Sveriges Trumps egna kanal. Surfar vidare!

13 dagar sedan
Lars Rosén
Lars Rosén

när direktörer och andra gör bort sig får dom mer.....hur är det relaterat till att tv4 väljer att avsluta sitt samarbete med Paolo ?

13 dagar sedan
Sam Green
Sam Green

Den största jubelidioten här e du och alla dess likar! Som strör en massa skitsnack i vårt avlånga land! Dra till nån öde Ö långt långt bort TACK!!.. Bond jävel

13 dagar sedan
Nhh Utt
Nhh Utt

Finns det många landet kan sexköp. Sexköp är mycket better våktek. Kvinnan say ja till. Var är probleme till anna folk

13 dagar sedan
platez81
platez81

Paolos straff är för litet!

13 dagar sedan
Mattias Rundström
Mattias Rundström

Så Bert, sluta prata om de, du har ingen aning om hur prostitution ser ut idag så dom du beskriver de, så såg de ut på 90 talet inte nu, gör prostitution lagligt, ensamma killar får fitta och fattiga familjer får pengar.

13 dagar sedan
Mattias Rundström
Mattias Rundström

Jag har hängt med horer 2016, hela den sommaren. Tro mig dom vill ha pengarna för att sedan skicka hem pengarna till sina familjer. Så problemet ligger hos deras hem länder. Dom är sjukt fattiga. Jag har kanske träffat ett tjugotal horer. Och ingen av dom hade en hallick. Tvärt om, dom har switch, en del av dom har tagit körkort i Sverige. Så alla ni som snackar om de här, ni har ingen aning va ni pratar om. O sen en sak till, 90 procent av horerna tar sjukt bra betalt dom kan skicka hem minst 40000 i månaden till sina familjer

13 dagar sedan
Mattias Rundström
Mattias Rundström

Fast tjejerna gör de frivilligt

13 dagar sedan
Patrickakustisk
Patrickakustisk

Dubbel moral. Systembolaget. Dom släpper bara in 5 kunder åt gången för att minska smitta. Kön utanför är värre än 22 kunder på 700 kvadratmeter i butiken

13 dagar sedan
Omperpass Sweden
Omperpass Sweden

Man kan inte hänga ut wilmas pojkvän för han är inte dömd. Paolo har ju erkänt. Om han inte hade erkänt hade han inte fått så mycket har men du har ju inte läst på som vanligt

13 dagar sedan
Ðanne Fernström
Ðanne Fernström

Huvet på spiken!

13 dagar sedan
Hysén a
Hysén a

Bert borde bli nästa statsminister. Inget snack om saken.

13 dagar sedan
Wonton 5. Goulasch
Wonton 5. Goulasch

”Stötta vår kana..” hahahahHAHAHAAHAHA HAHA!! Fan ska du med peng.. vet du vi skippar det..! Bert: ”e så trött på alla gapiga förståsigpåare” Också Bert: uttrycker sig som den största ”förståsigpåaren” och boomern i universum. Pls papi tell me your secrest och hur man blir lika vis.. Teach me senpai 🥺🥺🥺

13 dagar sedan
Tomas Carlsson
Tomas Carlsson

Hej Bert 👍 Det är några år sedan jag försökte få dig att starta ett sommar land i Västerås 😊 Du är min stora idol och jag skulle vilja träffa dig någon gång i framtiden och berätta min version av livet .. mvh

13 dagar sedan
TMLisborg
TMLisborg

Instämmer till 100% med dig i det här fallet Bert. Bara för att det är en kändis som har gjort fel så ska han stenas offentligt. Straffet är HELT oproportionerligt om man ser till vad han har gjort fel! Ett sjukt land vi lever i!

13 dagar sedan
Cold Void
Cold Void

Jag kan guarantees att många av dom män, inklusive ministrar, som låtsas lida av moralpanik över detta köper kvinnor själv. Legalisera prostitution och reglera industrin och helt plötsligt så försvinner alla traffickingoffer, kvar är bara kvinnor som frivilligt säljer sin kropp för att tjäna lite extra. Och sedan så prova att testa toslettlocken på riksdagen för kokain... Jag kan garantera att det är positivt på varenda ett. Detta är samma människor som aktivt motsätter sig legalisering av ofarliga droger som cannabis. Hyckleri och dubbelmoral är prominent i detta av kulturmarxism förstörda samhälle.

14 dagar sedan
Patrik Kylsnder
Patrik Kylsnder

för mig som har implantat som är ursjukt då jag var frihetsbedrövad .och ingen har pratat om det med massiv hjärttvättning . samt mediciner inte innehåller rätt substans . i flertal tillfälle har trot dom ska ta död på mig . och troligt imundämpade medel blev jätttsjukt .och tanke på imunförsvar var jag intresant för jag hadde unikt imunförsvar . som man utnyttjade det med . och enormt mycket bra idder ,nochaleras totalt +mycket breda faktorer för det ska fungera i värden för framtid . du go du bert mvh patrik kylander

14 dagar sedan
Patrik Kylsnder
Patrik Kylsnder

ja håller med dig bert , men hur ser tjejen det på paolo . kankse var den bäste hon träffat. och hade dom inte bojkota han totalt . och hjälpa tjejjen och snacka om hur vida hon göra detta med helt fri vilja . jag skulle dra på bio med tjejjen och vara sosial . kan inte pga pengar föe ja har inte pengar och jag hadde hjälp hon så gott jag kan . jag tycker de .dom prostituerade som tar heroin ska, staten hjälpa dem och ge subutexbehanling och kogutiv behandling . för när det gäller heroin så kan det nog inte vara friviligt för det finns ju anledning varför dom tar droger .

14 dagar sedan
Carina Härström
Carina Härström

Hur är det synd om honom ?

14 dagar sedan
Rickard eriksson
Rickard eriksson

varför finns inte oaktsam våldtäkt i resten utav europa? ja svenskens fel

14 dagar sedan
Christian A O
Christian A O

Dubbelmoralen i denna video är äcklig.

14 dagar sedan
Alice Randau
Alice Randau

Hej bert

14 dagar sedan
Marita Korneliusson
Marita Korneliusson

Faan va rätt du har, Bert👍💪

14 dagar sedan
Tiki Taki
Tiki Taki

Tjäna Bert! Otroligt du tiggar , Att vi ska Stötta din kanal, har du ingen pengar längre 😂, Eller du vill hjälpa detta kille som frågar dig via Skype !, Och tjäna pengar från fattiga människor, och ni båda två ser ut, mår bra! Och titta hur är lättare att kassera fattiga människor via media, detta är rent korruption!

14 dagar sedan
mk km
mk km

Paolo är så cool,,å nära folks hjärtan. De därför han bestraffas extra... mm

14 dagar sedan
Elay Sieukfp
Elay Sieukfp

Det är inte olagligt att rymma.just saying

14 dagar sedan
David Ekerö
David Ekerö

Svär 😂

11 dagar sedan
Jonas Thevathason
Jonas Thevathason

Bästa politik kommentatorn.

14 dagar sedan
famous wanna be
famous wanna be

Det är dock Nice att dom säljer Paulos grejer billigt dom är faktiskt ganska gott

14 dagar sedan
cheay
cheay

Jävla Feminister hållkäften för i helvete

14 dagar sedan
Kristoffer Gidlöv
Kristoffer Gidlöv

tack för era videos. Ni säger mycket bra

14 dagar sedan
J N
J N

Sudanes inte somalier

15 dagar sedan
Björn Holmberg
Björn Holmberg

Ang tävlingen bästa sommarstad, besök Västervik,staden har allt,. närheten till Östersjön,Öland och Gotland,grön stadskärna med en mängd butiker och fik

15 dagar sedan
Andy Mikkelsen
Andy Mikkelsen

Ica Maxi Angereds Centrum har tagit bort Arlas mjölk och erbjuder Falköping mjölk! Så det så!

15 dagar sedan
Nathalie Lindblad
Nathalie Lindblad

Du har så rätt Bert avundsjuka jävlar med dubbel moral fy man mår illa 😡

15 dagar sedan
J N
J N

Heja Bert! Sund

15 dagar sedan
Lucifire
Lucifire

din mamma bert

15 dagar sedan

Nästa

Bert - Hela världen fördömer Sverige!

40:32

Praktikant-Erik är på "Stockholmsveckan"

27:01

Praktikant-Erik är på "Stockholmsveckan"

Svanströms EL & VVS AB

visningar 20tn

James Corden: It's Time for Change in the US

14:28

James Corden: It's Time for Change in the US

The Late Late Show with James Corden

visningar 3,1mn

Henrik Vinge - stoppa välfärden åt jihadister

18:27

Henrik Vinge - stoppa välfärden åt jihadister

Sverigedemokraterna

visningar 74tn

Bert - Stoppa östermalmshororna!

44:12

Bert - Stoppa östermalmshororna!

Berts Värld

visningar 67tn

Bert - Kapten Klänning!

46:41

Bert - Kapten Klänning!

Berts Värld

visningar 87tn

Jakten på Paolos vingård

18:32

Jakten på Paolos vingård

Paolo Roberto

visningar 67tn

Nazistledare möter vanliga människor

54:40

Nazistledare möter vanliga människor

Jash Doweyko-Jurkowski

visningar 33tn

Bert - Sverige strategi är en katastrof!

53:56

HOW TO BECOME POPULAR OVERNIGHT - Tik Tok memes La La Life (Music Video)

10:05

HOW TO BECOME POPULAR OVERNIGHT - Tik Tok memes La La Life (Music Video)

La La Life – Comedy Music Videos

visningar 1,8mn

Looters strike luxury shops around NYC before curfew sets in

5:03

Free Fight: Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor | UFC 229, 2018

20:53

Free Fight: Khabib Nurmagomedov vs Conor McGregor | UFC 229, 2018

UFC - Ultimate Fighting Championship

visningar 7mn

How THIS wallpaper kills your phone.

10:25

How THIS wallpaper kills your phone.

Mrwhosetheboss

visningar 1,8mn

Agust D '대취타' MV

4:29

Agust D '대취타' MV

Big Hit Labels

visningar 71mn