Linda B
Linda B

JAAAAA man vispar grädden! :-D

6 timmar sedan
Tommy Jonsson
Tommy Jonsson

Riktiga semlor eller chokladbollar bore nice. Tack för en superbra kanal...

9 timmar sedan
Per Bertilsson
Per Bertilsson

Smaskens! Vad tror du om ideerna om att vi i framtiden kommer att behöva äta insekter.....?

13 timmar sedan
Matgeek
Matgeek

Vi kommer inte ”behöva” äta insekter utan det har väl framförts som ett smart protein eftersom det är lätt att odla och kräver väldigt lite resurser. Men jag är ganska säker på att det kommer ta generationer innan vi klarar se det som ett självklart livsmedel. Tröskeln är helt enkelt för stor för konsumenterna.

10 timmar sedan
Thomas Lind
Thomas Lind

Gud va kul att lyssna på ett proffs! Vilka bra och tydliga förklaringar på alla frågor !

14 timmar sedan
nikodem Bieg
nikodem Bieg

3:15 en fluga på köttet

15 timmar sedan
Legan81
Legan81

Secreto är hemlighet på spanska. Nu vet jag varför jag aldrig hört talas om denna delikata bit på grisen. Den var alltså secreto 😄

15 timmar sedan
Love .Forssman
Love .Forssman

Du måste testa Pluma om du inte har gjort det, det är en jättegod styckdetalj!

16 timmar sedan
Malin Karlsson
Malin Karlsson

Kan man låta degen jäsa outbakad över natten och sen baka ut till bullar? Hur länge behöver då degen jäsa efter att man bakat ut bullar innan man kör in dom i ugnen?

17 timmar sedan
Swaam YT
Swaam YT

E det bara jag som undrar om det är ett chips i den där lilla boken som dom berättar vad det är i? Är det ett chips i sluetet av den?

18 timmar sedan
jelli wulff
jelli wulff

TIPS:ALL MAT / SÅSER KRYDDORNA SOM MAN SÄTTER I TRÄDER BÄTTRE FRAM OM MAN SÄTTER I HONUNG ,OCH LITE ÖL

19 timmar sedan
Elin Jonasson
Elin Jonasson

Äntligen en rimlig människa! blir så glad av detta!! Min familj drivet ett litet mejeri och har en bondgård och tycker detta är så irriterande. Du är så himla KLYFTIG!!!!! Älskar detta! BRA där!

21 timme sedan
Fatzoo
Fatzoo

Då har man lärt sig något nytt igen. Tack Johan!

22 timmar sedan
Sirkku Salomaa
Sirkku Salomaa

Jeg sovnet til youtube autoplay og våknet opp til dette.... jeg klager ikke!

22 timmar sedan
MrCHARMTASTIC
MrCHARMTASTIC

I videon så slänger hon i 500 g smör och 350g socker (till fyllningen), men receptet i beskrivningen säger 250g smör och cirka 180 g socker. Har du halverat alla mått i receptet i beskrivningen? Ska försöka återskapa men ville bara försäkra mig om att det som stod i beskrivningen var korrekt och inte skiljde säg från det hon säger i videon. :)

22 timmar sedan
Annie Hesselstad
Annie Hesselstad

Kör på dom som är i beskrivningen då blir det rätt mängd fyllningen! Vi tog lite mer i videon det blir så smått annars - samt jag minskade på mängden smör, mina bullar kan stå lite längre än en dag i frysen och då anpassar jag efter det så sa lite tokigt i videon! Lycka till :)

11 timmar sedan
K Åkeby
K Åkeby

Vacciner... ta dom aldrig! Föräldrar ska skydda sina barn - inte ge dom i vitrockarnas våld. Vaxx är en av de värsta missdåden som förs ut mot mänskligheten. Ärligt talat - den som 2020 fortfarande inte gjort grundäggande hemläxa kring: Bechamp vs Pasteur Terräng/inre miljö vs "mikrober" och vad som ger hälsa och sant skydd istället för ett immunförsvar som löper anok - ska kanske inte vara på internet och lägga ut felaktiga videos, eller ha barn heller, för den delen. Vakna!

23 timmar sedan
K Åkeby
K Åkeby

@Matgeek - du vet inget om omdefiniering, flytt av målstolpar och sådant, eller hur. Du är hjärntvättad och saknar elementär insikt i rätt medicinsk och historisk verklighet. Edit: Bill Gates o vaxx... sememory.info/video/onzMnZd7m6eYsZY/video.html

31 minut sedan
Matgeek
Matgeek

Men gud hur pantad kan man bli men ändå lyckas slå på en dator? Såna som du är paria. Maken till jävla okunskap är svår att finna. Varför tror du att inga dör i mässlingen och polio längre? För att ni dricker virvlat vatten och har helande stenar? Eller KAN det ha att göra med vaccin? Men å andra sidan är kan man ju inte begära att du ska ha satt dig in i vetenskapen när du bara gått på vad er lilla sekt i Järna sprider bland er. Stackars, lilla, förtappade människa.

10 timmar sedan
Adam Sandin
Adam Sandin

Måste hålla med än 3-6 mån i frysen :O

23 timmar sedan
Johan Wahlström
Johan Wahlström

Lär dig tänka som mörkret och du lär dig hur man luras och förförs.

Dag sedan
Rebecca Bäckman
Rebecca Bäckman

semla

Dag sedan
Jonas Lindblad
Jonas Lindblad

Recepten?

Dag sedan
Urban fredrik
Urban fredrik

Det finns ett 9 timmar långt förhör med en viss Stanly Plotkin , ta gärna el av det och bilda er en egen uppfattning.

Dag sedan
Robert Wensman
Robert Wensman

Jag tycker Saltåkvarn är modiga som står för vad de tycker, något som det finns allt för lite av i detta land. Det finns absolut skäl att vara skeptisk till vaccinations-industrin och vad de håller på med. Att bara köpa allt som våra myndigheter säger utan kritiskt tänkande är inte alls vetenskapligt tänkande. Jag gillar inte heller det här med cancel-kultur och att man ska sabba för företag som står för andra åsikter än de egna. Jag tror inte på biodynamik och sånt, men efter detta klipp kommer jag stödja Saltåkvarn och köpa deras produkter om jag får tillfälle.

Dag sedan
Matgeek
Matgeek

”Fick den rekommenderad”? HAHAHA Snyggt försök. Rapportera nu av till resten av dina sektpolare i Järna att du gjort som de bad om och återgå sen till att virvla vatten och whatnot ni knäppgökar sysslar med. Är man så jävla pantad att man försöker argumentera MOT vaccin som årligen räddar miljontals liv får man räkna med att få mothugg och ärligt talat även förlöjligas lite.

10 timmar sedan
Robert Wensman
Robert Wensman

@Matgeek Nej, jag fick din film rekommenderad eftersom du har en populär kanal, och eftersom jag sett några av dina filmer tidigare. Men i det här fallet tycker jag bara att du borde lugna ner dig. Du är dessutom varken läkare eller mikrobiolog så varför ge dig in i den här striden. Jag förstår att du tycker att du förlitar dig på "vetenskap", men har du funderat över om din tro på vetenskap inte i själva verket är en tro på auktoriteter. Bara för att någon med professorstitel säger något så måste det inte vara vetenskap, utan kan lika gärna vara trångsynthet eller korruption. Det finns många vetenskapliga "sanningar" som kommit på skam genom åren.

Dag sedan
Matgeek
Matgeek

Jag förstår ju att du hittat det här klippet efter att de uppmanat folk gå hit och kommentera. Vaccin räddar miljontals liv varje år. Saltå Kvarns ägare är inte ”skeptiska” - de förnekar vetenskapen. Om du stödjer sånt säger det mer om dig.

Dag sedan
Pether Sjöholm
Pether Sjöholm

När vänstermuppar vill bojkotta saker så stödjer jag dem ännu mer istället

Dag sedan
Matgeek
Matgeek

Ärligt talat nu, måste man betala extra för att få döpa sig till ”Pether” eller har man bara föräldrar som hatar en? Hade du inte bara ramlat hit pga länk som du fått av Saltå-sekten så hade du vetat att jag röstat M i alla år.

Dag sedan
Joel Stolt
Joel Stolt

Följt denna kanalen i något år och tycker den är både underhållande och informativ, en bra kanal helt enkelt. Dock väldigt trevligt att hitta ett gammalt klipp nu där du har en VRR-tshirt på dig! Kul att du supportar veteraner!

Dag sedan
Coriscaa
Coriscaa

Men herregud människa, sluta dra ut på videon för att trycka i fler reklampauser. Bara säg vad du ska tillaga och gör det. Du spenderar nästan halva videon på att prata om saker ingen bryr sig om. Kollar man på stora youtube-kockar såsom Joshua Weisman och Sam the Cooking Guy så slösar de inte 50% av tittarens tid med skit.

Dag sedan
Matgeek
Matgeek

Right, de slopade 10-minutersgränsen de hade tidigare. Oavsett så har jag aldrig gjort en video för att den ska gå att peta in mer reklam i. Vet du hur lite reklamintäkter en kanal med min mängd visningar genererar? Det är knappt så det räcker till hyran för min lokal. Så ett tips är att du inte kastar sig över mig som om jag hade begått ett brott och kanske ställer en fråga som en normalt socialt begåvad människa IRL skulle gjort.

Dag sedan
Coriscaa
Coriscaa

Matgeek fast nu har du ju fel. Antingen det eller så har SEmemory’s community support fel, vilket känns ganska osannolikt. Videon måste vara 8 minuter lång (eller längre) för att du ska kunna trycka i reklam i mitten av videon. Hade du hållt dig till sak så hade videon kanske varit 5-6 minuter max och då hade du inte kunnat trycka i en mid-role ad. Läs på här: support.google.com/youtube/answer/6175006?hl=en

Dag sedan
Matgeek
Matgeek

Hej opålästa människa. SEmemory har inte längre någon tidsgräns för att man ska få ha reklam i själva videon. Om du tror jag med flit drar ut på tiden så är du ute och cyklar. Kanske du skulle ägna din tid åt nån annan kanal istället för att vara här om du blir så irriterad.

Dag sedan
Anders Öhrlund
Anders Öhrlund

Läs på. Det finns inga rct studier som visar vacciners förträfflighet. Det vi bevittnar med covid är en enorm skrämselpropaganda för att sälja vacciner.

Dag sedan
Niklas Johansson
Niklas Johansson

@Matgeek Hur kommer det sig att det finns ovaccinerade människor som aldrig får de sjukdomar som du vill vaccinera bort?, enligt ditt resonemang är sjukdomar något som uppstår spontant i kroppen och som sedan sprids vidare från människa till människa??? Hur kommer det sig att ovaccinerade barn har färre sjukdagar än de vaccinerade? Vetenskap i all ära, men oviljan att förmedla kunskapen om hur kroppen fungerar och vad som gör det möjligt för sjukdomar att frodas i våra kroppar vill man inte delge, varför? Sedan bör tilläggas att dödstalen av mässling och polio sjönk drastiskt innan vaccinationerna sattes in, bra hygien och näringstät kost gör underverk.

Dag sedan
Matgeek
Matgeek

Betoning på ”pensionerad” då alltså. Samhället tackar för att du inte står inför elever längre.

Dag sedan
Anders Öhrlund
Anders Öhrlund

Nu råkar jag vara pensionerad historielärare och vet att få böcker finns i ämnet. Om du är seriös så finns en bra bok som heter Dissolving Illusions. Disease, Vacciners and The Forgotten History av författarna Suzanne Humphries och Roman Bystrianyk.

Dag sedan
Matgeek
Matgeek

Men SNARK! Vet du varför folk inte dör av mässling och polio längre ditt historielösa spektakel? Vacciner. Personer som är så samhällsfarligt okunniga som du är argument nog för minskad yttrandefrihet.

Dag sedan
smievil
smievil

gillar inte att köpa champinjoner i plastförpackning, blir snabbt vått och äckligt. men andra grönsaker eller kött känns ju ganska smidigt, men kanske inte så prisvärt.

Dag sedan
Pontus Wennergren
Pontus Wennergren

Vi kräver dogcam! ;-)

Dag sedan
Irene Pettersson
Irene Pettersson

du har inte kämpat hos vårdcentralen som säger att det inte finns något fel (allt syns inte på prover), i dagens samhälle får du bli din egen läkare och fatta att det är all skit som man stoppar i sig som ställer till sjukdomar i kroppen, du är ung än, vänta tills du kommer mot 50-års krisen, med kärlproblem, diabetes och alla övriga välfärdssjukdomar, då hoppas jag du kommer ihåg vad du sagt! Jag behöver inte tillsatser, tillverkar min mat från botten med både kött och grönsaker, använder fett som smör och ister och lagar bröd med annat än mjöl! Javisst, jag har testprover för en 17-åring och närmar mig 60 och äter fantastiskt gott! Dom jag tycker synd om är alla ungar som får in uppväxt förstörda av oförstående läkare, Sverige är ett U-land i hur kroppen påverkas av snabbmat och tillsatser, så sluta hacka på dom som försöker hjälpa

Dag sedan
aa BB
aa BB

Testa rökt grishjärta!

Dag sedan
DONTHASSLETHEHOFF
DONTHASSLETHEHOFF

Håller med Sigrid. De nya burkarna är värdelösa jämfört med de gamla.

Dag sedan
bodoti qwiu
bodoti qwiu

"Alla dar' i veckan asså" 😂

Dag sedan
Adam Sandin
Adam Sandin

Kul video, kul om ni har testat fler restauranger som sägs vara dåliga :)

Dag sedan
Oskar Stenberg
Oskar Stenberg

Ge mig gärna någon källhänvisning så har du min bojkott.

Dag sedan
Oskar Stenberg
Oskar Stenberg

Att vaccin funkar har jag inget behov av bevisföring för. Snarare något mer än ditt påstående om Saltå kvarns ägares inställning och verksamhet.

Dag sedan
Matgeek
Matgeek

Bra försök. Astra hade ETT sjukdomsfall i sin testgrupp som visade sig inte relaterad till medicinen hen fick. Se, så här går det när du läser en massa foliehattsnyheter istället för riktiga nyheter, du vet sånt som vi andra, normalbegåvade gör :)

Dag sedan
Spiritual PaganEagle
Spiritual PaganEagle

Det gick ju väldigt bra för astras vacciner mot Covid-19. Där folk idag istället har fått väldigt jobbiga biverkningar, för att inte nämna alla dom som fått narkolepsi av svininfluens vaccinet. Väldigt pålitlig vetenskap hurudu.

Dag sedan
Matgeek
Matgeek

Källhänvisning till vad? Att vaccin funkar? Ser du många som dör av mässling och polio nuförtiden? Där har du din källhänvisning.

Dag sedan
Jimmy Ekholm
Jimmy Ekholm

Jag tycker att hon ska komma tillbaka jag gjorde dem och blev jätte bra

Dag sedan
Matgeek
Matgeek

Vad kul att höra!! :)

Dag sedan
Erika Gällefors
Erika Gällefors

Svartbäcken ligger i Haninge

Dag sedan
Lardmerger
Lardmerger

sememory.info/video/iG2ZgnZ_pmGVZp4/video.html #rackarns

Dag sedan
Lardmerger
Lardmerger

sememory.info/video/iG2ZgnZ_pmGVZp4/video.html

Dag sedan
Lardmerger
Lardmerger

sememory.info/video/iG2ZgnZ_pmGVZp4/video.html

Dag sedan
Petra - wir uns kennenlernen
Petra - wir uns kennenlernen

0:48 außergewöhnlich

Dag sedan
Legan81
Legan81

Va?

15 timmar sedan
MidnightFox
MidnightFox

Kan du visa hur man gör egna Tacos. Dvs börjar med majsmjöl

Dag sedan
Fredrik Julin
Fredrik Julin

vill gärna se hur man gör dom hallongrottorna! :-)

Dag sedan
Ingen
Ingen

fan va mycket bättre intro

Dag sedan
Shell Will Tell
Shell Will Tell

Kolla Zetas produkter De som Är sååå ärliga kom på cykel till Sverige med Ärliga rötter från Italien bara genuint utan fusk med Mamma Mias ande vilande över Allt som garanti!:( Hur fan kan de då sälja "lampoljeklassad" olivolja som Virgin Oil dyrt detta tillsammans med Godhets Garantier!! ...fan liknar maffiametoder!

Dag sedan
Matgeek
Matgeek

ELLER så blev de blåsta av en leverantör på ett parti. Om jag var som du skulle jag jobba mer med rättstavningen och mindre med att dra förhastade slutsatser.

Dag sedan
Filip Gräsberg
Filip Gräsberg

Låter som tv-serien Partisan, lol.

Dag sedan
Michans J-Luna
Michans J-Luna

Väldig hetsig och stressig video.

2 dagar sedan
Carl Johansson
Carl Johansson

Älskar jalapeños 😀

2 dagar sedan
Victor Granath
Victor Granath

Min lokala Citygross har både secreto från Iberico Bellota och svensk gris i standardsortimentet

2 dagar sedan
ola carlsson
ola carlsson

Jag vet att jag bara är 15 men jag och mina syskon fick alltid också tunbröd rulle när i skulle på utflykt 😂

2 dagar sedan
Markus .Arvidsson
Markus .Arvidsson

Gör gärna hallongrottorna. Såg jättegoda ut.

2 dagar sedan
Jon Palmqvist
Jon Palmqvist

Är inte det där med genomstekt och över 70° borttaget av Livsmedelsverket bortsett från fläskfärs?

2 dagar sedan
thekneeboarder
thekneeboarder

Testa deras gin som de gjort tillsammans med Adam & Albin, sjuukt god. Johan kan inte du försöka göra en video med adam & Albin, skulle vara sjukt intressant

2 dagar sedan
Johanna Olsson
Johanna Olsson

Så jäkla glad att du gör sådana här videor nu!

2 dagar sedan
qwerty qwertz
qwerty qwertz

Det ser ut som om vädringsfönsterna på växthuset är stängda. Blir det inte för varmt när solen är framme?

2 dagar sedan
Henric Carlsson
Henric Carlsson

Det ser ut som pluma?

2 dagar sedan
Felix Hanzen
Felix Hanzen

17:00 Nä fy tusan Matgeek, sjömansbiff är ju något av det bästa som finns!^ Oavsett, det här kan ha varit en av de bästa gästerna du haft med.

2 dagar sedan
Anders Persson
Anders Persson

Hej! Hade gärna sett länkarna till de bra vågarna du pratar om i videon. Hälsningar Anders

2 dagar sedan
thomasraden
thomasraden

Få dig hönor i en bur! Då blir det minst 4 ägg per dag.

2 dagar sedan
Kristina Johansson
Kristina Johansson

Blir nyfiken! Förslag på vad man kan servera till detta?

2 dagar sedan
TheFeltea
TheFeltea

"Secreto" "Hemlighet" Ganska logiskt när man hör det i samma mening, det gillar jag 🤗

2 dagar sedan
TheFeltea
TheFeltea

@Mikael Ström 😂😂😂

2 dagar sedan
Mikael Ström
Mikael Ström

han gjorde sliders i förra videon , hade han gjort det i den här då hade resultatet blivit slidsekret

2 dagar sedan
Fredrik Jonsson
Fredrik Jonsson

Jag antar att det är en smaksak men jag tycker att genomsteka secreto är att förstöra köttet.

2 dagar sedan
Tommy Skarpling
Tommy Skarpling

Det finns en relativt liknande styckningsdetalj som man använder i Spanien, Pluma. Den är om möjligt ännu godare! :) Man kan beställa de båda hos City Gross (åtminstone i Norrköping). Gott som tusan!

2 dagar sedan
Tommy Skarpling
Tommy Skarpling

@Fredrik Jonsson om jag minns rätt så ligger de på ca 130 kr/kg. Som att stjäla godis från barn 😀

2 dagar sedan
Fredrik Jonsson
Fredrik Jonsson

Har du någon koll på vad det kostar?

2 dagar sedan
Ola H
Ola H

Vi får tyvärr rätta dig lite, Salmonella hittades på Skånska gårdar. www.svt.se/nyheter/lokalt/skane/salmonellautbrott-pa-skanska-gardar-tustentals-grisar-avlivade

2 dagar sedan
Ola H
Ola H

Därför går dansk gris bort för min del, finns inte på kartan. Men det som jag är lite rädd för just nu. Är afrikansk svinpest. Vill ju inte att det hoppar från vildsvin till de glada tamgrisarna.

2 dagar sedan
Matgeek
Matgeek

Ja, ibland uppstår salmonellautbrott. Men bland svenskt griskött som når butikerna förekommer ingen salmonella. Samma sak gäller inte i resten av världen.

2 dagar sedan
Åsa Virtanen
Åsa Virtanen

Vem har döpt detta till Secreto?? usch det gör en knappast sugen direkt

2 dagar sedan
Patrik Sevallius
Patrik Sevallius

Antar att du inte gillar det engelska ordet "secret" heller?

2 dagar sedan
Åsa Virtanen
Åsa Virtanen

@Matgeek Ehrm......nää

2 dagar sedan
Matgeek
Matgeek

Ehrm... hört talas om spanska? 😁

2 dagar sedan
Magnus Nilsson
Magnus Nilsson

Pluma vill vi se

2 dagar sedan
Anders Delborn
Anders Delborn

Tack!

2 dagar sedan
Kritikern
Kritikern

Secreto låter som en otrevlig kroppsvätska som man inte stoppa i mun :(

2 dagar sedan
Jesper Lind
Jesper Lind

@Kritikern Tack, som jag har trånat efter din bekräftelse.

Dag sedan
Kritikern
Kritikern

@Jesper Lind Du är cool. Åh, vad du är cool.

2 dagar sedan
Jesper Lind
Jesper Lind

Vad löjliga ni är.

2 dagar sedan
Mikael Ström
Mikael Ström

han gjorde sliders i förra videon , hade han gjort det i den här då hade resultatet blivit slidsekret:(

2 dagar sedan
Ottar Kraemer
Ottar Kraemer

Aww... Besvikelsen när hunden inte tog hela lasset med kött och bara drog... <3

2 dagar sedan
Hamid Ershad Sarabi
Hamid Ershad Sarabi

Johan: Det här måste jag ju klippa bort. Också Johan: Gillar att bli kallad daddy och klipper inte bort det.

2 dagar sedan
Matgeek
Matgeek

Också Johan: Låter Jimmie klippa avsnitten efter eget huvud.

2 dagar sedan
smievil
smievil

5:35 varför måsta man ha någon sorts mjölkpulver i allt?

2 dagar sedan
smievil
smievil

är det samma sak med mjölk istället för vatten när man bakar bröd? brukar ta vatten istället, dåligt med smak men med pålägg så brukar det ju bli gott.

Dag sedan
Matgeek
Matgeek

För att öka smaken. Mer vätska rubbar balansen.

2 dagar sedan
ornotermes
ornotermes

Att den kallats grisens hemlighet blir inte så långsökt om man kollar på stavningen av namnet.

2 dagar sedan
Adam Hemming
Adam Hemming

Winston får inte äta gräsmatta, då får människor inte äta Vegetariskt 😁

2 dagar sedan
Jan Olsson
Jan Olsson

Tips. Långskaftad grilltång Johan. Kitshenlab har 5 på lager. Art,nr BGE-116871. 😉 /J

2 dagar sedan
Andy Shabo
Andy Shabo

Ett sjukt uppskattat klipp hade varit hur man får till en jädrans bra flankstek, visst ska man skära mot fibrerna, men smaksättning osv skulle vara kul att få se :)

2 dagar sedan
Jesper Wall
Jesper Wall

Korrigering. Styckdetaljen sitter under halsen. Inte över eller bakom.

2 dagar sedan
Jonny Johansson
Jonny Johansson

Secreto va helt nytt för mej ser fantastiskt ut tack Johan för att du informerar så bra.

2 dagar sedan
Christoffer Hedlund
Christoffer Hedlund

Din riskokare, du pratar så gott om den. Vad har du för modell?

2 dagar sedan
Leif Ingmarson
Leif Ingmarson

Tjena! Då jag jobbade som kock, var secreto iberico mycket populärt. En annan styckdetalj på grisen som också är intressant, är griskinden. Själv brukar jag ofta göra en nordisk version av skottska Haggis på , gristunga och grishjärta. Mycket omtyckt av familjen.

2 dagar sedan
Sune B
Sune B

Griskind är verkligen gott. 👍🏼

2 dagar sedan
Ida Andersson
Ida Andersson

Vore kul om du ville laga ett vegetariskt recept som går hem även hos dem som äter kött 😃

2 dagar sedan
Ida Andersson
Ida Andersson

@Eric Så typ spenatsoppa, pannkakor och risotto vägrar du att äta? W

2 dagar sedan
Eric
Eric

Finns inget sådant recept tyvärr, vi som inte tycker synd om kossorna/grisarna äter inga vegetariska rätter

2 dagar sedan
Hugo Hyltenfeldt
Hugo Hyltenfeldt

Älskar Winston😍

3 dagar sedan
Tommie Jönsson
Tommie Jönsson

Klart att det är billigare att köpa färska rotfrukter. Att hacka och packa är ett jobb som någon måste få betalt för att göra. Resultatet blir att slutprodukten blir dyrare.

3 dagar sedan
pejov74
pejov74

Håller med Sigrid, Santa Marias nya burkar är enbart ett marknadsföringstrix, dom gjorde ett nytt lock, där man kan ifrågasätta funktionen, men det dom också gjorde var en mindre glasburk med mindre innehåll, och då givetvis till samma pris som tidigare. Sparar numera mina gamla burkar och köper kryddor i påsar och fyller på med istället.

3 dagar sedan
Adam Sandin
Adam Sandin

Secreto är ju grymt, trodde dock endast det fanns på Ibericogris. Ska absolut från slaktarn i vår butik!

3 dagar sedan